+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Árak

Árak

NINCS KILOMÉTER DÍJ! NINCS EMELET DÍJ! NINCS HÉTVÉGI FELÁR! INGYEN ADJUK A KARTON DOBOZT, amennyiben ránk bízza a csomagolást. Költöztető autók óradíja minden esetben tartalmazza az aktívan rakodó költöztető sofőr teljes munkadíját is.

BUDAPESTI ÓRADÍJAINK

1 FŐ RAKODÓ 1800 FT / ÓRA
1 TEHERAUTÓ 3790FT / ÓRA
1 ÓRA KIÁLLÁSI DÍJ

KÖLTÖZTETÉSSEL EGYBEKÖTÖTT INGYENES ADOMÁNY ELSZÁLLÍTÁS!

LOMTALANÍTÁS, BÚTOR SZÁLLÍTÁS, BÚTOR VÁSÁRLÁS,BÚTOR SZERELÉS

Pianínó-szállítás, zongora-szállítás, páncélszekrény, gépszállítás és egyéb túlsúlyos tárgyak költöztetése esetén , minden esetben kérje eseti díjszabásunkat

Költöztetési áraink az áttekinthetőség kedvéért kiállási díjból (egyszeri tétel) és óradíjból állnak.  Az óradíjainkat a költöztetés megkezdésétől a lepakolás, kicsomagolás végéig számoljuk. Minden megkezdett óra elszámolásra kerül, de természetesen a rövid túlnyúlásokat rugalmasan kezeljük.  A költöztetés díjának elszámolása  Önnel egyeztetve történik, így ellenőrizheti  mind az elvégzett munka időtartamát, mind annak minőségét is. Minden költöztető járművünk fel van szerelve a csomagoláshoz és az árú rögzítéshez szükséges csomagoló anyagokkal,szerszámkészlettel.Vidéki költöztetés esetén a km-díjaink a felpakolási címtől a lepakolási címig és vissza értendőek.Éjszakai (22:00 óra és reggel 06:00 között) és ünnepnapon történő szállítást  is  zökkenőmentesen megoldjuk, de kérjük előre jelezze ügyintézőnknek.Áraink az álltalános forgalmi adót nem tartalmazzák.Áraink tartalmazzák a fuvarozói alap biztosítást.

 

Minden jog fenntartva. 2002-2016. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2017