Speciális költöztetést igénylő tárgyakkal rendelkezel?
jan06

Speciális költöztetést igénylő tárgyakkal rendelkezel?

Költözések alkalmával mindenkinek vannak olyan tárgyai, melyeket nem, vagy nem szívesen szállítanak el költöztető vállalkozások. Ezeket a tárgyakat nagy gondosággal és szakértelemmel kell szállítani.


Rendszeresen felmerül ügyfeleink részéről a kérdés, pénzt, arany ékszert elszállítanak?

Pénz, nemes fém, drágakő, titkos íratok, értékpapírok, részvények, nagy értékű értéktárgyak, páncélszekrények belső tartalma, festmények szállítását általában nem vállalják a költöztető cégek. Természetesen ennek számos oka van. Jogszabályi háttér, biztosítási feltételek hiánya, pénzügyi garancia stb. Klasszikus belföldi- vagy nemzetközi költöztetések alkalmával ezeket a tárgyakat ne próbáljuk elszállíttatni más tárgyak közé rejtve, vagy megfelelő feltételek hiányában, mert nagy kockázatot jelenthetnek számunkra! A Kevin Movers Kft. ellenőrzött, szerződött partnerével a Top Cop Security Zrt.-vel - mely ismert hazai vagyonvédelmi cégcsoport - közös együttműködésben, olykor rendőrségi biztosítás mellett végzi ezen szállítási megbízásokat. Igen körültekintően kell akár a rövidtávú szállítások alkalmával is eljárni úgy az ügyfeleknek, mint a költöztetést szállítást végző cégnek. Természetesen nagy hangsúly fektetünk ügyfeleink anonimitására!

Amennyiben Te a fentiekben felsorolt tárgyak bármelyikével rendelkezel, úgy véleményem szerint vagy saját magad végezd el a szállítást, vagy olyan céggel szerződj, akik ezen szállítási feladatot professzionális módon el tudja végezni.

 
 
 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024