„Tippek, trükkök, praktikák a költöztetéshez” című rovatunk III. száma
jan13

„Tippek, trükkök, praktikák a költöztetéshez” című rovatunk III. száma

Porcelán vázák szobrok csomagolása. Csomagold magad sérülékeny tárgyaidat!


Előző cikkemben megtanultuk hogyan csomagoljuk törékeny konyhai eszközöket, poharakat. Kicsit nehezítsünk! Minden háztartásban előkerülnek a költözések alkalmával extrán sérülékeny vázák, knippek, kisméretű szobrok, vagy féltve őrzött családi emléktárgyak. Ezen tárgyak csomagolása - biztonságos költöztetéshez - nagyobb rutint igényel, de nem elvégezhetetlen feladat. Itt már a selyempapír nem elegendő, de mégis nagy szolgálatot fog tenni! Alaktalan, pici kiálló részekkel rendelkező tárgyakat első lépésben vékonyra sodort selyempapírral tekerjük körbe. Nem mindenhol! A kiálló részekig kell feltölteni selyempapír csíkokkal a sérülékeny tárgyat. Ennek az a lényege, hogy kitöltsük azokat a bemélyedéseket, melyeket nem tudnánk sima bubirékos fólia körbe tekeréssel megóvni a sérülésektől. Óvatosan bánjunk a tárggyal csomagolás közben! Lehetőleg a talpán álljon. Ha megvagyunk, akkor előre méretre vágott buborékos fóliával tekerjük körbe az alját, tetejét hajtsuk vissza. Ezzel a végeken extra vastagságot érhetünk el. Ragaszuk le a kiálló részeket és a végeket. Puhára gyúrjunk össze selyempapírt és tegyük a doboz aljába. Erre fektessük rá a fentiekben leírtak szerint becsomagolt törékeny tárgyakat. A tárgyak közét további selyem gombócokkal töltsük ki, így nem marad légüres tér. Ne feledjük! Csak teljesen teli rakott dobozt zárjunk le. Bezárás előtt ne feledkezzünk meg a selyempapírral történő lezárásról sem. Itt szinten gombócokat használjunk. A Kevin Movers Kft. ügyfelei részére ingyen adja a használt selyempapírt. Környezetünk védelmében és nem utolsó sorban ügyfeleink költséghatékony költözésének érdekében semmit nem dobunk el!!!

 Következő cikkünkben a festmények és képek csomagolásának fortélyaitól fogok tanácsokat adni.

 
 
 
A siker útján.........
jan13
Általános

A siker útján.........

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő! Prémium kategóriás költöztetési szolgáltatást kínál magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és közületeknek a Kevin Movers Kft. Sűrű Krisztián, a cég tulajdonosa, ügyvezető igazgatója sikeresnek érzi magát, mert a munkája a hobbija, így nem okoz nehézséget számára, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson megfizethető áron.
Esettanulmány Kevin Movers Kft.
jan13
Általános

Esettanulmány Kevin Movers Kft.

Jelenlegi – a Robert Bosch Kft.-nél betöltött – pozíciómban lehetőségem nyílt a Kevin Movers Kft.-t megismerni és egy közös projekt keretein belül velük együtt dolgozni 1500 fő és 15000 m2 iroda-üzemterület költöztetésénél.. Az esettanulmány elkészítése kapcsán választásom azért esett a szóban forgó vállalkozásra, mert a közös munka során tanúsított professzionális munkavégzésük, valamint ügyfél orientáltságuk kíváncsivá tett,hogyan épül fel és miként működik a háttérben meghúzódó szervezetük..........

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024