+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Cégünkről

Cégünkről

Ha számodra fontos a Biztonság és a Garancia akkor itt mindent megtalálsz a leendő költöztetéseddel kapcsolatban.

A Kevin Movers Kft. 1997-óta nyújt professzionális szolgáltatást  Budapest, Magyarország és az Európai Unió egész területén. Szolgáltatási palettánkat 2005 folyamán bővítettük a belföldi- és nemzetközi költöztetésekkel és a hozzájuk kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokkal. Nemzetközi minősítéseink is a biztonságot garantálják számodra! Cégünk fedhetetlen szakemberekből, profi eszközökből és megannyi elégedett ügyfélből ál. Éves forgalmunk is azt bizonyítja, hogy Mi nem a levegőbe beszélünk!

Professzionális szolgáltatásainkkal a felméréstől kezdve a család kedvenceinek biztonságos szállításán keresztül a teljes kivitelezésig segítjük a fuvaroztatás, költözés előtt álló ügyfeleinket és partnereinket.

Kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink közé soroljuk a költöztetésen kívül még a biztonsági antik szállítást és csomagolást, melyhez  kiváló minőségű  csomagolóanyagokat  biztosítunk.

Ügyintéző és költöztető csapatunk tagjai több tíz éves költöztetési tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, így garantálni tudjuk a professzionális munkavégzést. Cégünk a magyarul nem beszélő megbízóinkat nyelvtudásukkal rendelkező alkalmazottaink segítik a zavartalan kommunikációban. Meglévő és leendő ügyfeleink számára ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással állunk rendelkezésére a korrekt és kedvező árajánlat elkészítéséhez.

Szolgáltatásunk során különös hangsúlyt fektetünk a tiszta és akadálymentes munkavégzésre és a hozzá kapcsolódó  technológiák alkalmazására.

A cégünk által ajánlott szolgáltatások, alkalmazott anyagok és technológia megfelel és eleget tesz a Magyar Szabvány előírásainak, az Európa Unió követelmény rendszerének és megfelel a nemzetközi szervezetek elvárásainak is.

A napi feladatok szervezése,  ellátása, dokumentálása és az elvégzett feladatok ellenőrzése minden kolléga vagy vezető kötelezettsége. Ezek célja, hogy segítse az alap rendeltetésnek való megfelelést, a megbízói elvárások maradéktalan teljesítését.

Eszközeink, gépjárműveink és azok felszereltsége a gyors és szakszerű költöztetés szempontjai figyelembevételével kerültek  kialakításra.

Online bankkártyás fizetési opciónk az elfogadott biztonságos fizetést garantálja.

Minőség Politika.

A Kft. vezetősége gondoskodott a céljainak megfelelő minőségpolitika kidolgozásáról, közzétételéről a szervezet minden szintjén, valamint annak folyamatos - vezetőségi átvizsgálás keretében történő - átvizsgálásáról, amely a következő:

A Kevin Movers Kft. célja olyan prémium kategóriás költöztetési szolgáltatások nyújtása bel- és külföldön, amelyek minden tekintetben megfelelnek a vevői igényeknek. Arra törekszik, hogy neve minden területen garanciát jelentsen, mert ez a piac megtartásának és bővítésének meghatározó pillére.”

Ennek érdekében:

  • Folyamatosan felmérjük vevőink igényeit, hogy elvárásaiknak és céljaiknak a legjobban megfelelő professzionális szolgáltatásokat (felmérés, biztonságos szállítás, kivitelezés) ajánlhassunk, tervezhessünk.

  • Vevőink észrevételeit figyelembe véve a folyamatos javítás érdekében a szükséges mértékben beavatkozunk munkafolyamatainkba.

  • Nemzetközi szolgáltatási színvonalat biztosítunk belföldi árakon.

  • A szolgáltatás minden fázisában a minőség és a gazdaságosság folyamatos javítását tartjuk kiemelt szempontnak, kiegészítve a keletkező hulladékok szelektív gyűjtésével.

  • Munkatársaink belső szakmai fejlődését folyamatosan biztosítjuk. A képzések során tudatosítjuk, hogy dolgozóink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, az önellenőrzés, és az önálló kezdeményezés a minőség javítására.

  • Korszerű szállító- és anyagmozgató eszközeink folyamatos és a szükséges mértékű karbantartásával gondoskodunk műszaki színvonaluk megőrzéséről.

  • A jogszabályi, szabványi- és egyéb előírásoknak maradéktalanul eleget teszünk. A reklamációs kérdésekben felmerülő problémákat a kölcsönös megelégedésre törekedve rendezzük.

  • Céljaink megvalósítása érdekében társaságunk az ISO 9001:2008-as szabvány szerinti minőségirányítási rendszert bevezeti és alkalmazza.

  • A Kevin Movers Kft.vezetői elfogadják a minőségfejlesztés szükségességét és mindent elkövetnek a minőségirányítási rendszer előírásoknak megfelelő működtetéséért, folyamatos fejlesztéséért.

Mivel a Kft. vezetése elkötelezte magát a minőségirányítási rendszer folyamatos működtetése mellett, ezért elvárjuk a munkatársainktól, hogy a minőségpolitikát megismerjék, céljaival azonosuljanak és a hatékonyan végzett munkájukkal hozzájáruljanak annak megvalósításához.

Kérjük tekintse át weboldalunkat és válassza az önnek megfelelő szolgáltatásokat. Árainkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseit örömmel válaszoljuk meg telefonon és e-mailben is.

 

Kapcsolódó dokumentumok

 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2019