+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Költöztető Partnereket Keresünk!

Költöztető Partnereket Keresünk!

Gyere és csatlakozz Te is országos költöztetői hálozatunkhoz!!!

  • Egy évvel ezelőtt a Jófogás.hu megálmodta és megalkotta a Jófogás háztól-házig csomagküldő szolgáltatását, mellyel az online piactéren vásárló vevők és eladók mindennapjait könnyítették meg a vásárolt termékek házhozszállításával. Ehhez hasonló, de más szolgáltatásra „Költöztetés” irányuló rendszer kiépítését kezdtük meg, mely azon ügyfelek számára kíván megoldást nyújtani, akik a Jófogás.hu weboldalon értékesítik, vagy vásárolják meg ingatlanjaikat. Jelenleg is kb. 500ezer potenciális hirdetés olvasható a Jófogás.hu weboldalán. Ezen felül azon ügyfeleknek szeretne minőségi szolgáltatást ajánlani, akik olyan bútorokat, vagy tárgyakat kívánnak szállíttatni, melyek nem a kiscsomag szállítási kategóriába sorolhatóak.
  • Cégünk a Jófogás.hu kizárólagos partnere lett belföldi- és nemzetközi költöztetés, tárolási szolgáltatás, valamint a takarítási szolgáltatásban egyaránt. A Kevin Movers Kft. jelentős magyarországi és nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező folyamatosan fejlődő vállalkozás, mely fő szolgáltatási területe Budapest és annak vonzás körzete.
  • Ez év második felétől elinduló partneri együttműködésünk a Jófogás.hu-val olyan ügyfél- növekedést fog eredményezni, mely kiszolgálásához Budapesten és vidéken egyaránt, a Kevin Movers Kft. szolgáltatási színvonalával azonos költöztetésben jártas partner cégek beillesztése szükséges.
  • A Kevin Movers Kft. költöztetésben jártas vállalkozók jelentkezését várja, akik csatlakozni kívánnak országos hálózatunkhoz. Olyan költöztető cégek jelentkezését várjuk, akik magyarországi székhelyű egyéni vállalkozással vagy vállalkozói formával rendelkeznek, minimum 2-3 fő költöztetővel és minimum 3,5 t zárt tehergépjárművel rendelkeznek.
  • Amennyiben az Ön vállalkozásának egy folyamatos megrendelést biztosító, tőke-erős, régóta működő, stabil, ISO minősítéses rendszerben dolgozó partnerre (munkaadó) szüksége van, úgy érdeklődését örömmel vesszük, személyes megbeszélés keretein belül a további részleteket is ismertetjük, mellyel reményeink szerint az Ön cégét is globális hálózatunk kiemelt tagjaként üdvözölhetjük.
  • Szerződött partnereink számára rendszeres megbízásokon túl saját rendszerünk működését, rendszeres oktatásokat,partnereink álltal felajánlott kedvezményes szolgáltatási ajánlataival is tudunk szolgálni, pl. MKB bank kedvezményes számlavezetési díj, E-Flotta járműkövetési rendszer beépítés, Számlázz.hu online számlázás, csomagolóanyagok beszerzése, formaruha és minden, ami a kiemelkedő nemzetközi minőségű költöztetésekhez szükséges.
  1. Érdeklődni: suru.krisztián@kevinmovers.hu  vagy a + 36 30 7021745 telefonszámon lehet.
 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2018