+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Bútorszerelés

Bútorszerelés

Szinte minden Költöztetés alkalmával szükség van bútorszerelésre. Tapasztalataink alapján vannak olyan ügyfelek akik szívesen szétszerelik a költözésre szánt ágyakat, szekrényeket ez egy költséghatékony megoldás. Viszont nagyon sok ügyfelünk a költözés szűkős határideje, szakértelem hiánya miatt kéri, hogy elvégezzük költözésével kapcsolatos bútorszereléseit.

Mikor van szükség bútorszerelésre?

Költözések alkalmával ügyfeleink természetesen nem csak apró tárgyakat (poharak, ruhák cipők) költöztetését kérik hanem beépített szekrények, komódok ágyak át  költöztetését is! Bizony sok olyan bútor van mely a bejárati ajtón nem fér ki, igy azokat feltétlenül szétszerelt állapotban kell elköltöztetni.

Mikor kell szétszerelni a bútoraimat?

A bútorok szerelése az apró tárgyak becsomagolását követően szükséges szétszerelni, hiszen ekkor már a bel tartalmuk kiürült. Költözések alkalmával a bútorok szétszerelése az utolsó munkafolyamat majd azok összeszerelése az új címen az első munkafázis! A bútorszerelés nagy hely igénnyel jár. Fontos, hogy a szerelésre szánt bútorok elé korábban becsomagolt dobozokat zsákokat ne pakoljuk.

Milyen bútorokat kell szétszerelni?

A mai világban sok bútorszaküzlet, gyorsan őszálltható „bútorlapból” készült divatos szekrényeket forgalmaz. Ezek a beépített szekrények, komódok, ágyak lapra szerelt állapotban kerülnek megvásárlásra. Mindenki a saját otthonában össze  szereli és elhelyezi őket a lakásban. A költözések alkalmával ezeket a bútorokat feltétlen szükséges szétszerelni, hiszen sem a méretük sem a szerkezeti kialakításuk nem teszi lehetővé az egyben történő szállítást.

Mikor kell asztalos a bútorok szereléséhez?

Függetlenül a korszerű divatos bútoroktól még mindig nagyon sok régi típusú (antik) bútort szoktunk költöztetni. Régen volt, hogy a nagyméretű tálaló szekrényeket, könyve polcokat a helyszínen ragasztással rögzítették a szakemberek. Előfordul, hogy ezen nagyméretű Fa bútorokat méretükből kifolyólag nem tudjuk az ajtókon, lépcsőházban ki vinni, igy bizony szükséges azok helyszíni szétszerelése. Ilyen szereléseket (famunkákat) teljes biztonsággal asztalos tud elvégezni, ugyanis ők rendelkeznek speciális eszközökkel, és tudással.

Be kell csomagolni a szétszerelt bútort?

Költözések alkalmával a szétszerelt bútorok csomagolása fontos szempont. A bútorlapok sérülése karcolódása elkerülhetetlen a teherautón. Ha költséghatékony megoldásra van szükség akkor a vékony pokróc megoldást jelent! Igy biztonsággal szállíthatók a bútor alkatrészek.

A Kevin Movers vállalja költözések alkalmával bútorainak szét, illetve a költözést követően összeszerelését maximális szakértelemmel. Kollégáink több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kérjük, jelezze, ha a belföldi költöztetés során a bútorzat szét-, illetve összeszerelésére tart igényt. Lehetőséget biztosítunk házon belüli költöztetés megrendelésére, melynek keretében a bútor és egyéb berendezési tárgyakat a megrendelő kérésének megfelelően a kívánt helyre mozgatjuk, többszintes épület esetén azokat a kívánt emeleten helyezzük el.

 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2019