+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish

Csomagoló anyag értékesítés

A csomagolóanyag nem olcsó, ugyanakkor mégis elengedhetetlen kelléke egy szakszerű és profi költöztetésnek. Értékeinket védeni kell a költözések alatt. Ehez megfelelő minőségű és mennyiségű csomagolóanyagra van szükség, amelyet cégünk biztosít az Ön számára!

Vedd igénybe és használd a több ezer újra felhasználható költöztető kartondobozainkat, illetve egyéb csomagolóanyagainkat. A belföldi költöztetés legköltségesebb részét a megfelelő anyagú és minőségű csomagolóanyag beszerzése teszi ki. Hagyja ránk ezt a feladatot és mi rendelkezésére bocsájtjuk a kellő mennyiségben, majd el is szállítjuk azt a költöztetést követően. A belföldi költöztetés csomagolóanyag árait kollégánk fogja egyeztetni Önnel.

Te magad akarod csomagolni ingóságaidat a költöztetést megelőzően?
Erre is van megoldásunk! Gyere el hozzánk, vagy kérd előzetes dobozkiszállítás szolgáltatásunkat. Használj amennyire szükséged van és a többit hozd vissza! Amit használtál visszavesszük! Így nem kell csomagolóanyag mennyiséget számolnod, szaladgálni sem kell utána és nem marad a nyakadon egy doboz sem!

40m3 állandó költöztetésre használt csomagolóanyag készlettel várunk telephelyünkön!

 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2019