Blog

Blog

A siker utján.......Minden sikeres férfi mögött áll egy nő áll. Prémium kategóriás költöztetési szolgáltatást kínál magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és közületeknek a Kevin Movers Kft. Sűrű Krisztián, a cég tulajdonosa, ügyvezető igazgatója sikeresnek érzi magát, mert a munkája a hobbija, így nem okoz nehézséget számára, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson megfizethető áron.

Fiatal kora ellenére a szállítmányozás legkülönbözőbb területein szerzett tapasztalatot az évek során. Bár az élet iskoláját még nem járta ki, és a vizsgáig sok idő van hátra, a vállalkozását máris a piac élmezőnyébe kormányozta. A stressz neki üzletet hoz, nem ősz hajszálakat.

Mi a titka a sikerének?

– A gazdasági válság derekán kezdtem fejleszteni a költöztetést és az ehhez kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokat. Láttam a lehetőségeket, és kihasználtam a szakma hiányosságait. A világban zajló gazdasági átrendeződés és az egyes emberek társadalomban elfoglalt új helye megadta az irányelveket, amelyek alapján felépítettem a vállalkozásom üzleti modelljét.

Miben más az ön vállalkozása, miben ad többet a versenytársaknál?

– Elhoztuk Magyarországra azt az új szemléletet, ami nem kerül pénzbe, vagyis olyan pluszt adunk, amiért az ügyfeleknek nem kell fizetniük. A szolgáltatási színvonal emelése, a jó kommunikáció, a szervezettség nem feltétlenül jár együtt anyagi beruházással. Megalkottuk Magyarország első költöztetési árkalkulátorát, amely fix árat kalkulálva maximális biztonságot ad a diákok és kis költségvetésű ügyfeleink számára. Cégeknek és közületeknek ingyenes helyszíni felméréssel, versenyképes, személyre szabott árajánlattal szolgálunk. A költözéshez kötődő szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük nemzetközi irányba is. Ezt bizonyítja, hogy két világméretű nemzetközi költöztető cég minket választott magyarországi fő partneréül. Szolgáltatási palettánkon megtalálható az állatszállítás, a takarítás és szerviz-gyorsszolgálat is. Utóbbiakkal az a célunk, hogy minden magyarországi vagy Magyarországra költöző ügyfelünk igényét kielégítsük. Mindezt pedig abszolút versenyképes áron kínáljuk.

Mik a távlati céljai? Hol lát lehetőséget a további fejlődésre?

– A mi szakmánkban a sok versenytárs még izgalmasabbá teszi a mindennapi munkát. Nem lehet hátradőlve szemlélni az eseményeket, muszáj folyamatosan fejlődni. Arra számítunk, hogy a gazdaság fellendül, és a piac stabilizálódik. Ennek megfelelően továbbra is az ügyfeleink tökéletes kiszolgálása, a maximális vevőelégedettség elérése áll az üzletpolitikánk fókuszában. Keressük azokat a partnervállalkozásokat, amelyekkel közösen még innovatívabb irányba bővíthetjük a szolgáltatási portfóliónkat. Folyamatosan fejlesztjük a logisztikai hátterünket, és képezzük a költöztető kollégáinkat. Ez elengedhetetlen a piaci pozíciónk megőrzése érdekében.

Ha jól tudom, kiemelkedő sikereket értek el az állatszállításban is.

 

 – Valóban. Gyermekkorom óta lovagolok, és a ló szállítás révén kerültem kapcsolatba a szállítmányozással is. Időközben lett egy technikai lovas-világszabadalmam, ami, sajnos, nem teljesítette az üzleti elvárásaimat, de nem csüggedtem el. Nem hagytam el az országot, pedig számtalan lehetőségem lett volna rá, és az állatszállítást sem adtam fel. Sőt, ma a házi kedvencek szállításától az egzotikus állatok utaztatásán át minden igényt kielégítő légi és közúti szállítást végzünk magánszemélyek, állatkertek és más ügyfeleink számára.

Kitartás, sok munka, jó ötletek. Kellett még más is a Kevin Movers Kft. sikeréhez?

– Igen, mégpedig a feleségem, aki az élet láthatatlan hullámvasútján végig mellettem ült és támogatott a nehéz döntések alkalmával is. És kellett egy jó csapat is. Olyan szakmai gárdát hoztam létre, amely újraírta a költöztetés fogalmát. Büszke vagyok a srácok elhivatottságára.

Ennyi munka mellett jut ideje hobbira?

– Vadászom! A legjobb ötleteim mindig a lesen ülve, az erdő csendjét hallgatva fogalmazódnak meg bennem. A vadászat gyerekorri álom, ami valóra vált. Sport, amely megosztó lehet, mint oly sok dolog a világon, de aki egyszer kipróbálta, az a rabjává válik. „A vadászat: vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás” – ahogyan Gróf Széchenyi Zsigmond fogalmazott. Szeretem gyűjteni a trófeákat az erdőben és a szakmában egyaránt.

 

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024