+36 30 702 1746   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Költöztetés Budapesten

Költöztetés Budapesten

Budapesti költözésre Mi vagyunk a megoldás! Szolgáltatásaink széles palettája segíti ügyfeleink minden igényt kielégítő olcsó költözési megoldásait!

Lakások, Családi házak költöztetése

Évente több száz lakossági költöztetést végzünk. Legyen szó budapesti lakás költöztetésről vagy vidéki családi ház költöztetésről, Mi felkészülten várjuk a megbízásokat. Kollégáink magas szakértelemmel, jó helyismerettel rendelkeznek Budapesten és Vidéken egyaránt. Nekünk a szűk belvárosi utca, vagy a meredek budai domboldal sem okoz akadályt. Költöztetéseinket magas szakértelemmel, tiszta, biztonságos környezetben végezzük. Felszereléseink a gyors és akadálymentes munkavégzést teszik lehetővé. Felkészültek vagyunk 40 féle új- és újrahasznosított csomagolóanyag készlettünkkel. Csomagolóanyagokat értékesítünk, bérbe adunk és természetesen a költözés napjára INGYEN biztosítunk.

Bútor szállítás

Manapság a bútorok megvásárlása lapra szerelt állapodban házhoz szállítással történik. De hova teszed, ha még otthon van a régi bútor? Ezért vagyunk számodra Mi a tökéletes megoldás! Elkísérünk a bútor áruházba vagy raktárba, haza szállítjuk, összeszereljük, a régit elszállítjuk. Így neked nincs más dolgod, mint élvezni lakásod újdonsült díszét!

Bútor szerelés

A Kevin Movers vállalja költözések alkalmával bútoraid szét-, illetve a költözést követően összeszerelését maximális szakértelemmel. Kollégáink több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kérjük jelezd, ha a belföldi költöztetés során a bútorzat szét-, illetve összeszerelésére tartasz igényt.

Házon belüli bútor mozgatás

Lehetőséget biztosítunk házon belüli költöztetés megrendelésére, melynek keretében a bútor és egyéb berendezési tárgyakat a megrendelő kérésének megfelelően a kívánt helyre mozgatjuk, többszintes épület esetén azokat a kívánt emeleten helyezzük el.

Csomagolás

Ajánljuk különböző fajtájú részleges, vagy teljes csomagolási szolgáltatásunkat belföldi- vagy nemzetközi költözés, hosszú távú raktározás esetére. A szakszerű csomagoláshoz különböző kartondobozokkal, ragasztókkal és térkitöltő anyagokkal rendelkezünk. Környezet tudatos magatartásunk jegyében rendszeresen alkalmazunk újrahasznosított és költséghatékony csomagolóanyagokat! Költöztetés előtt csomagolóanyag kiszállítási szolgáltatásunkat ügyfeleink az apró személyes tárgyak csomagolására rendszeresen használják. A Kevin Movers Kft. mindennemű költöztetéssel kapcsolatos csomagolást el tud végezni. Személyes tárgyaid költözés előtti csomagolását bízd ránk!

Lomtalanítás

A költözések alkalmával feleslegessé vált használati tárgyak, bútorok elszállítását és lomtalanítását végezzük a belföldi költöztetés és külföldi költöztetés mellett, vagy különálló eseti megrendelésre is. Természetes dolog, hogy belföldi- vagy nemzetközi költözések alkalmával szeretnél lomtalanítani! Természetesen ebben is partner a Kevin Movers csapata. Költözés előtt, vagy költözés után nekünk teljesen mindegy, ahogyan Te szeretnéd! Ha vannak olyan bútoraid, melyek mások számára használhatók, de te kidobnád, azokat Mi ingyen lomtalanítjuk részedre. Természetesen ezeket a tárgyakat rászoruló családok részére fogjuk eljuttatni Adományprogramunk irányelvei szerint.

Nállunk olcsóbb a csomagoló anyag!

Vedd igénybe és használd a több ezer újra felhasználható költöztető kartondobozainkat, illetve egyéb csomagoló anyagainkat. A belföldi költöztetés legköltségesebb részét a megfelelő anyagú és minőségű csomagolóanyag beszerzése teszi ki. Hagyd ránk ezt a feladatot és mi rendelkezésedre bocsájtjuk a kellő mennyiségben, majd el is szállítjuk azt a költöztetést követően. A belföldi költöztetés csomagolóanyag árait kollégánk fogja egyeztetni Veled.

Te magad akarod csomagolni ingóságaidat a költöztetést megelőzően?

Erre is van megoldásunk! Gyere el hozzánk, vagy kérd előzetes dobozkiszállítás szolgáltatásunkat. Használj annyit, amennyire szükséged van, a többit hozd vissza! Amit használtál visszavesszük! Így nem kell csomagolóanyag mennyiséget számolnod, szaladgálni sem kell utána és nem marad a nyakadon egy doboz sem! 40m3 állandó költöztetésre használt csomagolóanyag készlettel várunk telephelyünkön!

 Néhány jó tanács!

 A szakszerű csomagolás nagyon fontos egy költözésnél. Egy jól becsomagolt lakás költöztetése kevesebb időt vesz igénybe, mellyel pénzt takaríthatsz meg. Dobozokat, csomagolóanyagot bérelhetsz tőlünk saját csomagoláshoz minden költöztetésre, melyet házhoz is szállítunk, de akár a teljes csomagolást is ránk bízhatod. Kívánságodra a csomagolóanyagot, költöztető kartondobozokat a költözés időtartamára INGYEN biztosítjuk. A költöztetés, szállítás alatt a bútorok felületét kiváló minőségű pokrócokkal, légpárnás fóliákkal, élvédővel, valamint zsugorfóliával védjük a sérülésektől. A törékeny ingóságokat, edényeket, poharakat és különféle dísztárgyakat, kartondobozokba helyezzük a légbuborékos fóliával történő becsomagolás követően. A dobozokat tele pakoljuk, így elkerülve a doboz és tartalmának sérülését. A költöztetés során csak a teljesen feltöltött, szakszerűen zárt-, és leragasztott dobozok tudnak tartalmuk megóvásáról gondoskodni. Amennyiben a belföldi költöztetés során a csomagolást Te végzed, kérjük, iratozd fel megfelelően dobozaidat, csomagjaidat, különös tekintettel a törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokat. Kollégáim minden esetben a helyszínen csomaglistát készítenek a becsomagolt ingóságokról, mellyel nagymértékben le csökkentik a kicsomagolás időtartalmát.

 Keress minket elérhetőségeink eggyikén vagy kérj Ingyenes személyes felmérést Budapesten költözésedhez!

 

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2021