Társadalmi Felelőségvállalás

Társadalmi Felelőségvállalás

Adomány "charity" program. Mások által feleslegessé vált ingóságokat adományozni a rászoruló magánszemélyek részére. Költöztetéseink során kedves ügyfeleink /lemondó nyilatkozattal/ átadják részünkre a számukra feleslegessé vált bútorokat, egyéb használati tárgyakat. Cégünk a költöztetés napján ingyen elszállítja ezeket a használható tárgyakat a raktárba. Negyedévente /szigorú irányelvek szerint/ hátrányos helyzetű, rászoruló családok magánszemélyek részére eljuttatja.

Minden vállalkozás egy idő után eljut egy olyan szintre, ahol már tud áldozni a jótékonykodásra. A Kevin Movers Kft. 100% -ban magyarországi tulajdonú, stabil anyagi helyzetben lévő vállalkozás, mára már ki tudja venni a részét a társadalmi felelőségvállalásból. Szakmánkat és szolgáltatásainkat figyelembe véve olyan támogatási rendszert alakítottunk ki, mely a ténylegesen rászorult magánszemélyek megsegítésre irányul. Rendszerünk nem anyagi, hanem tárgyi eszközök, mindennapi használati tárgyak és bútorok adományozásával segíti a rászoruló családokat.

Sűrű Krisztián a cég tulajdonos ügyvezető igazgatója a 2014. év elején úgy döntött, hogy az ügyfelek által megsemmisítésre szánt személyes ingóságok – használható - részét ingyen, a költözés napján elszállítja és a saját raktárában raktározza. Válogatást, kartotékozást követően ezen tárgyak kerülnek - egy szigorú protokoll rendszer megtartása mellett - tovább adományozásra. Meglévő hírcsatornáink és közösségi oldalak bevonásával propagáljuk ügyfeleink és partnereink részére adomány programunk részleteit. Adomány rendszerünk kiosztásának szigorú szabályai a következőek:

- Kizárólag ajánlás útján jutnak el hozzánk az adományozásra jogosult magán személyek. (Így kizárjuk annak lehetőségét, hogy esetleg anyagi előnyökre tegyen szert bárki a részére ingyen adományozott tárgyakkal szemben.)

- Adományra jogosító feltételeinket negyed évente változtatjuk. (Pl.: két gyermekét egyedül nevelő szülő, albérleti lakásába szánt adományok.)

- Az adományainkat nem fényképezzük, nem válogathat belőle az adományra jogosult. (Pl.: nem válogathat színekben, anyag minőségekben. Kizárólag méret és típus megnevezéseket hozunk a tudomására.)

- Adomány tárgyainkat, (előre egyeztetett időpontban) ingyen házhoz szállítjuk.

Adomány beszerzés:

Adomány tárgyaink használt személyes ingóságok. Úgy kerülnek a Kevin Movers Kft. birtokába megőrzés és tovább adományozás céljából, hogy ügyfeleink azokat ingyen részünkre - dokumentált formában - rendelkezésünkre bocsájtják.

Adomány átadás:

Semminemű anyagi, vagy egyéb ellenszolgáltatást nem kérünk és nem várunk el az adományra jogosult részéről, pusztán egy adomány átvételt igazoló nyomtatványon elismeri az adomány ingyenes átvételét. Továbbá értesíthetjük adományozó ügyfeleinket, az adományok célba érkezésének tényétől (külön kérés esetén) úgy, hogy a mindenkori hatályos (személyiségi jogokra vonatkozó szabályokat) betartjuk.

Ezúton is köszönet, minden kedves régi és új Ügyfelünknek.

A charity programunk részleteiről és feltételiről érdeklődj ügyintézőinknél!

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2023