Lakások, családi házak költöztetése

Lakások, családi házak költöztetése

Vállaljuk lakások, családi házak költöztetését az egész ország területén! Nálunk az értékeid biztonságban vannak. Maximális minőség, kedvező ár. Költözz velünk!

Évente több száz lakossági költöztetést végzünk. Legyen szó budapesti lakás költöztetésről vagy vidéki családi ház költöztetésről, Mi felkészülten várjuk a megbízásokat.

Kollégáink magas szakértelemmel, jó helyismerettel rendelkeznek Budapesten és vidéken egyaránt. Nekünk a szűk belvárosi utca, vagy a meredek budai domboldal sem okoz akadályt.

Költöztetéseinket magas szakértelemmel, tiszta, biztonságos környezetben végezzük. Felszereléseink a gyors és akadálymentes munkavégzést teszik lehetővé. Felkészültek vagyunk 40 féle új- és újrahasznosított csomagolóanyag készlettünkkel. Csomagolóanyagokat értékesítünk, bérbe adunk és természetesen a költözés napjára INGYEN biztosítunk.

Bízd ránk a belföldi költöztetés során felmerülő csomagolási munkát!

A szakszerű csomagolás nagyon fontos egy költözésnél. Egy jól becsomagolt lakás költöztetése kevesebb időt vesz igénybe, mellyel pénzt takaríthatsz meg.

Dobozokat, csomagolóanyagot bérelhetsz tőlünk saját csomagoláshoz minden költöztetésre, melyet házhoz is szállítunk, de akár a teljes csomagolást is ránk bízhatod. Kívánságodra a csomagolóanyagot, költöztető kartondobozokat a költözés időtartamára INGYEN biztosítjuk.

A költöztetés, szállítás alatt a bútorok felületét kiváló minőségű pokrócokkal, légpárnás fóliákkal, élvédővel, valamint zsugorfóliával védjük a sérülésektől. A törékeny ingóságokat, edényeket, poharakat és különféle dísztárgyakat, kartondobozokba helyezzük a légbuborékos fóliával történő becsomagolás követően. A dobozokat tele pakoljuk, így elkerülve a doboz és tartalmának sérülését. A költöztetés során csak a teljesen feltöltött, szakszerűen zárt-, és leragasztott dobozok tudnak tartalmuk megóvásáról gondoskodni.

Amennyiben a belföldi költöztetés során a csomagolást Te végzed, kérjük, iratozd fel megfelelően dobozaidat, csomagjaidat, különös tekintettel a törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokat. Kollégáim minden esetben a helyszínen csomaglistát készítenek a becsomagolt ingóságokról, mellyel nagymértékben le csökkentik a kicsomagolás időtartalmát.

Haszáld ONLINE KÖLTÖZTETÉS KALKULÁTORUNKAT !

 

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024