Partnerink akikre büszkék vagyunk!

Partnerink akikre büszkék vagyunk!

Legyél Te is szerződött partnerünk! Nekünk az ügyfél az első és ehhez keressük a legmegfelelőbb partnereket!

A Kevin Movers Kft. olyan partnerekkel kíván együttműködést kötni, akikkel mindkét fél ügyfélkörének igényeit a leghatékonyabb módon tudja kielégíteni.
Minden szolgáltató találkozott már olyan ügyféllel, akit nem, vagy csak részben tudott kiszolgálni. Nem tudott, vagy nem mert biztonsággal még lehetőséget sem ajánlani számára, olyan szolgáltatási körben, mellyel Ö nem rendelkezett. Ne engedjünk el egyetlen ügyfelet sem!
Partneri együttműködésünk alapja, hogy "ellenőrzött, szerződött " formában bátran ajánljuk egymást saját ügyfeleink részére. Tudjuk úgy bővíteni az Ügyfélkörünket, hogy közben nem is rendelkezünk olyan szolgáltatással, amit Ő éppen keres. Sikeres vállalkozások jövője a globális szolgáltatási háló kiépítése. Ügyfeleinknek nincs ideje arra, hogy napokat töltsön az interneten egy-egy szolgáltatás felkutatására.
Pl.: Minden ügyfél, aki felkeres egy Ingatlan Irodát az biztos, hogy a közeljövőben költözni fog. De az ingatlan iroda nem költöztet! Nem baj, viszont ellenőrzött, szerződött viszonyban áll velünk, és a potenciális érdeklődővel egyeztetve ajánlja szerződött partnerét vagy szolgáltatásait. Partnerünk által átküldött alap adatok bírtokában ügyfeleddel rögtön felvesszük a kapcsolatot, és szolgáltatásaink széles skálájával állunk rendelkezésére.

MIT NYER AZ ÜGYFÉL?

Akit ismersz és jó véleménnyel vagy róla, abban megbízol! Szerződött partner ajánlást szívesebben használják az ügyfelek, mint az idegen, számukra ismeretlen vállalkozásokat.

  • Kiszámítható, biztonságos környezetet,
  • Minőségi garanciát,
  • Ár garanciát,
  • Időt és energiát takarít meg.

MIT NYERSZ TE?

  • Megtartod az ügyfeledet, még akkor is, ha te nem tudtál részére a kívánt szolgáltatásban közvetlenül segíteni.
  • Elégedett ügyfeled tovább öregbíti hírnevedet, mert nem hagytad cserben.
  • Új ügyfeleket szerezhetsz.
  • Extra bevételre tehetsz szert, jutalékos rendszerünk jóvoltából.

Partneri együttműködésünk folyamán plusz munkával, vagy fáradtsággal nem terheljük vállalkozásodat!

Az általad kínált szolgáltatások kapcsolódnak a mi szolgáltatásainkkal, és szeretnél extra bevételhez ingyen marketing útján jutni, akkor keress minket bármely elérhetőségünk egyikén.

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024