Csomagoló anyag értékesítés

Csomagoló anyag értékesítés

A csomagolóanyag nem olcsó, ugyanakkor mégis elengedhetetlen kelléke egy szakszerű és profi költöztetésnek. Értékeinket védeni kell a költözések alatt. Ehhez megfelelő minőségű és mennyiségű csomagolóanyagra van szükség, amelyet Cégünk biztosít a számodra!

Vedd igénybe és használd a több ezer újra felhasználható költöztető kartondobozainkat, illetve egyéb csomagoló anyagainkat. A belföldi költöztetés legköltségesebb részét a megfelelő anyagú és minőségű csomagolóanyag beszerzése teszi ki. Hagyd ránk ezt a feladatot és mi rendelkezésedre bocsájtjuk a kellő mennyiségben, majd el is szállítjuk azt a költöztetést követően. A belföldi költöztetés csomagolóanyag árait kollégánk fogja egyeztetni Veled.

Te magad akarod csomagolni ingóságaidat a költöztetést megelőzően?

Erre is van megoldásunk! Gyere el hozzánk, vagy kérd előzetes dobozkiszállítás szolgáltatásunkat. Használj annyit, amennyire szükséged van, a többit hozd vissza! Amit nem használtál visszavesszük! Így nem kell csomagolóanyag mennyiséget számolnod, szaladgálni sem kell utána és nem marad a nyakadon egy doboz sem!

40m3 állandó költöztetésre használt csomagolóanyag készlettel várunk telephelyünkön!

 

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024