+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Belföldi költöztetés

Belföldi költöztetés

Úgy döntöttél, hogy költözöl, de még költöztető dobozaid sincsenek? Elfoglalt vagy, de gyorsan túl kellene lenned a dolgon? A Kevin Movers segít a költözésben!

Biztos lehetsz benne, hogy tárgyaid és egykori, illetve leendő otthonod épsége felől akkor gondoskodsz a legjobban, ha bennünket választasz. Költöztető kollégáink igényes formaruhában, váltócipővel érkeznek, elvégzik a csomagolást, vigyáznak minden értékedre, ugyanakkor nagyon gyorsak. Neked nincs más dolgod, mint megvárni, hogy elkészüljünk. Nyugodtan segíthetsz, ha szeretnél, de magunk is megoldjuk a költöztetni szánt tárgyak összepakolását.

Aztán találkozzunk az új házadban! :)

Folyamatosan mozgásban lévő költöztető autóinkkal és összeszokott csapatunkkal évente több száz lakossági költöztetést teljesítünk, ügyfeleink teljes megelégedettségére. Kihívásnak érezzük az azonnali, vagy rövid határidős szállítási feladatok elvégzését és szakszerű teljesítését.

Szükség esetén INGYEN személyesen felmérjük a lakásodat, házadat, biztosítjuk a csomagolóanyagokat, ellátunk hasznos információval, segítünk a tervezésben és felkészülésben. Tájékoztatást adunk szállítási szabályainkról és egyéb, a munka pontos, kifogástalan teljesítését megkönnyítő javaslatainkról. Szakszerűen elköltöztetünk a családoddal együtt úgy, hogy a család házi kedvencét sem felejtjük otthon! Állandó csapatunk, sokéves szakmai gyakorlattal, hozzáértéssel biztosítja a gyors, stressz mentes költözésedet.

Válaszd ki igényednek megfelelő szolgáltatásunkat és keres minket bármely elérhetőségünk egyikén. Kollégáim örömmel állnak rendelkezésedre. Akár konkrét költözéssel kapcsolatban, vagy érdeklődési szinten.

Lakások költöztetése
Családi házak költöztetése
Irodák költöztetése
Raktárak teljes körű költöztetése
Bútorszerelés
Költöztetéssel kapcsolatos csomagolás
Biztonsági csomagolás
Szállító és tároló láda gyártás
Bútorszállítás
Lomtalanítás
Csomagoló anyag értékesítés
Szárazáru- vagy ingóság raktározás

Biztosak vagyunk abban, hogy fenti szolgáltatásaink bármelyikét választod csalódás nem fog érni! Legyen biztosíték számodra cégünk tanúsított minőségirányitási rendszerének, nemzetközi védjegye.

Próbáld ki ONLINE KÖLTÖZTETÉS KALKULÁTORUNKAT!

Ilyet még nem láttál.

További belföldi költözéssel kapcsolatos szolgáltatásaink:

 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2019