+36 30 702 1746   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish

Költöztetés Online Kalkulátor Használati útmutató

Kalkuláld ki költözésed tervezett mennyiségét! Három egyszerű lépésben Magyarország legprofibb online költöztetés  kalkulátorával!           Legyél előnyben másokkal szemben!

1.lépés

A „KÖLTÖZÉS ÁRKALKULÁTOR” gyors menüt a főoldalon és/vagy az al oldalakon is megtalálhatod. Add meg a neved, e-mail címed és telefonszámodat. Írd be a címeket, hogy honnan hová fogsz költözni. Emeletekről ne feledkezz meg!!! Költözésed tervezett időpontját állítsd be a kis naptár segítségével. Olvasd el és fogadd el ÁSZF feltételeinket.

Tovább gomb….

2.lépés

A kalkulátor ikonok segítségével jeleníti meg az általános személyes ingóságokat melyek legnagyobb számban jelen van a költözések alkalmával. Virtuálisan sétálj végig lakásod helységein és  jelöld ki az ikonok segítségével a költöztetésre szánt tárgyakat. Azonos tárgyak mennyiségét az ikonokra való többszöri kattintással vagy a legördülő menü használatával adhatod meg. Amennyiben nem találsz olyan tárgyat a költöztetés ár kalkulátorban mellyel Te rendelkezel úgy helyzetesítsd be egy hasonlóval. Fontos a helységenként felmerülő apró tárgyak költöztetéséhez szükséges dobozok mennyiségének meghatározása. Segítségül, már csatoltunk 3-3 különböző méretű dobozt minden egyes helyiséghez. Minden apró tárgyat, ruhák, cipők konyhai eszközök, felszerelések, dísztárgyak és egyéb kis méretű személyes ingóságot képzelj be egy dobozba. Add meg helységenként a dobozok összes darabszámát. Ha gondolod, választatsz csomag ajánlatainkból is!

Tovább gomb….

3 lépés

A költöztetésre szánt mennyiségek meghatározása után néhány egyszerű de fontos kérdésre kell válaszolnod. Az általad összeállított ikonok listájából jelöld ki mely tárgyakhoz kérsz csomagolást és/vagy bútor szerelést. Részletes leírás a csomagolásokkal kapcsolatban az  ikonok mellett található információs buborékokban. Megjegyzés rovatunkba minden olyan kérést, plusz címeket vagy csomagolási módokat beírhatsz mely a költözésedet nagymértékben elősegíti.Kérhetsz ajánlatot kiegészítő biztosításra.Küld el saját email címedre az általad készített költöztetés kalkulációját. Kollégánk hamarosan keresni fog a részletek egyeztetése és a végleges árajánlattal kapcsolatban!

Ne lépj ki a kalkulációból! Saját postafiókodban megtekintheted az általad készített kalkulációt! 

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2021