Online fizetés

Válaszd a legkényelmesebb megoldást! Költöztetési szolgáltatás költségét nálunk probléma nélkül intézheted online úton is, nem kell pénzt utalnod, vagy készpénzzel bajlódnod.


Bankkártyás fízetési tájékoztató

Add meg a neved a munka számát (pl.: KM 123456) az email címed,írd be a pontos összeget és végezetül válaszd ki milyen pénz nemben kívánsz fizetni. Végül a CIB Bank online felületén megadhatod bankkártyád azonosításához szükséges adatokat és már készen is vagy. Végül email fiókodban visszaigazolást kapsz a sikeres bankkártyás fizetésről.

Könnyebb és gyorsabb megoldást nem találsz!

 
2001:CVIII 6.§(2) szerint Igénylő megrendelése általában akkor lép életbe, ha azt e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják munkatársaink.
Amennyiben a vendéghez ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor Igénylő ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.

45/2014(II.26)Korm.r. 15.§(1) szerint eljárva, ezúton is felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy a távollévők között kötött szerződések esetében, az interneten leadott megrendeléssel a vásárlónak fizetési kötelezettsége keletkezik!

Igénylő részére az internetes fizetési felület használatát és az interneten keresztül kötött szerződéskötési lehetőséget csak az ÁSZF, mint vásárlási feltételek elfogadását követően, tudjuk biztosítani, így ezen esetekben a 45/2014(II.26) Korm.r. 13.§ és 19.§ eseteire a fogyasztó (igénylő), mint "szerződéskötést megelőző teljesítésre" nem formálhat igényt

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2023