Rólunk

Rólunk

Ha számodra fontos a Biztonság és a Garancia, akkor itt mindent megtalálsz a leendő költöztetéseddel kapcsolatban!

A Kevin Movers Kft. 1997-óta nyújt professzionális szolgáltatást Budapest, Magyarország és az Európai Unió egész területén. Szolgáltatási palettánkat 2005. folyamán bővítettük a belföldi- és nemzetközi költöztetésekkel és a hozzájuk kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokkal. Nemzetközi minősítéseink is a biztonságot garantálják számodra! Cégünk fedhetetlen szakemberekből, profi eszközökből és megannyi elégedett ügyfélből áll. Professzionális szolgáltatásainkkal a felméréstől kezdve a család kedvenceinek biztonságos szállításán keresztül a teljes kivitelezésig segítjük a fuvaroztatás, költözés előtt álló ügyfeleinket és partnereinket. Kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink közé soroljuk a költöztetésen kívül még a biztonsági antik szállítást és csomagolást, melyhez kiváló minőségű csomagolóanyagokat biztosítunk. Ügyintéző és költöztető csapatunk tagjai több tíz éves költöztetési tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, így garantálni tudjuk a professzionális munkavégzést. A magyarul nem beszélő megbízóinkat nyelvtudással rendelkező alkalmazottak segítik a zavartalan kommunikációban. Meglévő és leendő ügyfeleink számára ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással állunk rendelkezésére a korrekt és kedvező árajánlat elkészítéséhez. Szolgáltatásunk során különös hangsúlyt fektetünk a tiszta- és akadálymentes munkavégzésre és a hozzá kapcsolódó technológiák alkalmazására.

A Cégünk által ajánlott szolgáltatások, alkalmazott anyagok és technológia megfelel, és eleget tesz a Magyar Szabvány előírásainak, az Európa Unió követelmény rendszerének és megfelel a nemzetközi szervezetek elvárásainak is.
A napi feladatok szervezése, ellátása, dokumentálása és az elvégzett feladatok ellenőrzése minden kolléga vagy vezető kötelezettsége. Ezek célja, hogy segítse az alap rendeltetésnek való megfelelést, a megbízói elvárások maradéktalan teljesítését.
Eszközeink, tehergépjárműveink és azok felszereltsége a gyors-, és szakszerű költöztetés szempontjainak figyelembevételével kerültek kialakításra.

Online bankkártyás fizetési opciónk az elfogadott biztonságos fizetést garantálja.

Minőség politikánk

A Kft. vezetősége gondoskodott a céljainak megfelelő minőségpolitika kidolgozásáról, közzétételéről a szervezet minden szintjén, valamint annak folyamatos - vezetőségi átvizsgálás keretében történő - átvizsgálásáról, amely a következő:

A Kevin Movers Kft. célja olyan prémium kategóriás költöztetési szolgáltatások nyújtása bel- és külföldön, amelyek minden tekintetben megfelelnek a vevői igényeknek. Arra törekszik, hogy neve minden területen garanciát jelentsen, mert ez a piac megtartásának és bővítésének meghatározó pillére.”

Ennek érdekében:

Folyamatosan felmérjük vevőink igényeit, hogy elvárásaiknak és céljaiknak a legjobban megfelelő professzionális szolgáltatásokat (felmérés, biztonságos szállítás, kivitelezés) ajánlhassunk, tervezhessünk.

Vevőink észrevételeit figyelembe véve a folyamatos javítás érdekében a szükséges mértékben beavatkozunk munkafolyamatainkba.
Nemzetközi szolgáltatási színvonalat biztosítunk belföldi árakon.
A szolgáltatás minden fázisában a minőség és a gazdaságosság folyamatos javítását tartjuk kiemelt szempontnak, kiegészítve a keletkező hulladékok szelektív gyűjtésével.
Munkatársaink belső szakmai fejlődését folyamatosan biztosítjuk. A képzések során tudatosítjuk, hogy dolgozóink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, az önellenőrzés, és az önálló kezdeményezés a minőség javítására.
Korszerű szállító- és anyagmozgató eszközeink folyamatos és a szükséges mértékű karbantartásával gondoskodunk műszaki színvonaluk megőrzéséről.

A jogszabályi, szabványi- és egyéb előírásoknak maradéktalanul eleget teszünk. A reklamációs kérdésekben felmerülő problémákat a kölcsönös megelégedésre törekedve rendezzük.

Céljaink megvalósítása érdekében Társaságunk az ISO 9001:2008-as szabvány szerinti minőségirányítási rendszert bevezeti és alkalmazza.

A Kevin Movers Kft. vezetői elfogadják a minőségfejlesztés szükségességét és mindent elkövetnek a minőségirányítási rendszer előírásoknak megfelelő működtetéséért, folyamatos fejlesztéséért.

Mivel a Kft. vezetése elkötelezte magát a minőségirányítási rendszer folyamatos működtetése mellett, ezért elvárjuk a munkatársainktól, hogy a minőségpolitikát megismerjék, céljaival azonosuljanak és a hatékonyan végzett munkájukkal hozzájáruljanak annak megvalósításához.

Kérjük, tekintsd át weboldalunkat és válaszd a Neked legmegfelelőbb szolgáltatást. Árainkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet örömmel válaszoljuk meg telefonon és e-mailben.

Kapcsolódó dokumentumok

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024