+36 30 702 1746   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Speciális költöztetést igénylő tárgyakkal rendelkezel?
jan06

Speciális költöztetést igénylő tárgyakkal rendelkezel?

Költözések alkalmával mindenkinek vannak olyan tárgyai, melyeket nem, vagy nem szívesen szállítanak el költöztető vállalkozások. Ezeket a tárgyakat nagy gondosággal és szakértelemmel kell szállítani.


Rendszeresen felmerül ügyfeleink részéről a kérdés, pénzt, arany ékszert elszállítanak?

Pénz, nemes fém, drágakő, titkos íratok, értékpapírok, részvények, nagy értékű értéktárgyak, páncélszekrények belső tartalma, festmények szállítását általában nem vállalják a költöztető cégek. Természetesen ennek számos oka van. Jogszabályi háttér, biztosítási feltételek hiánya, pénzügyi garancia stb. Klasszikus belföldi- vagy nemzetközi költöztetések alkalmával ezeket a tárgyakat ne próbáljuk elszállíttatni más tárgyak közé rejtve, vagy megfelelő feltételek hiányában, mert nagy kockázatot jelenthetnek számunkra! A Kevin Movers Kft. ellenőrzött, szerződött partnerével a Top Cop Security Zrt.-vel - mely ismert hazai vagyonvédelmi cégcsoport - közös együttműködésben, olykor rendőrségi biztosítás mellett végzi ezen szállítási megbízásokat. Igen körültekintően kell akár a rövidtávú szállítások alkalmával is eljárni úgy az ügyfeleknek, mint a költöztetést szállítást végző cégnek. Természetesen nagy hangsúly fektetünk ügyfeleink anonimitására!

Amennyiben Te a fentiekben felsorolt tárgyak bármelyikével rendelkezel, úgy véleményem szerint vagy saját magad végezd el a szállítást, vagy olyan céggel szerződj, akik ezen szállítási feladatot professzionális módon el tudja végezni.

 
 
 

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2021