Költöztetés bútorszereléssel
máj02

Költöztetés bútorszereléssel

Költözéskor a bútorszerelést végezheted magad, vagy választhatsz olyan költöztető céget, , amely ezt is vállalja. Ilyen a Kevin Movers Kft.


BÚTORSZERELÉS GARANCIÁVAL:

A Kevin Movers Kft. vállalja a  költöztetést bútorszereléssel  is. Szét és összeszereljük a gardróbszekrényt, franciaágyat, szekrénysort.

MIKOR ÉRDEMES A BÚTORSZERELÉST ELVÉGEZNI?

Ha a lakásban kevés a Bútorszerelés  akkor  az a, Költöztetés közben is megoldható. Ha a feladat megkívánja, érdemes két kollégát rendelned tőlünk, a költözés időpontja előtt egy – két nappal. Irodaköltöztetés  esetén - amennyiben szükség van szerelésre - mindig ezt javasoljuk. Ebben az esetben szakembereink minden bútorszerelést, előkészítést, előre elvégeznek.

BÚTORSZERELÉS SZAKSZERŰEN, HATÉKONYAN:

A bútort csak annyira szedünk szét, amennyire a költözés és a bútor megkívánja. Ezért a kb. egy méter körüli komódok, polcok nem kerülnek szétszedésre, azokat egyben szállítjuk. A kb. 2 méter magasságú, 1-2-3 ajtós szekrényeket azonban mindig szét kell szerelni, de legalább is az ajtókat le kell venni. A lapra szerelhető szekrények esetében  mozgatás, forgatás közben a kötések, csapolások meglazulhatnak és a bútor már nem fog szépen, egyenesen, derékszögben állni. A franciaágy is azért kényelmes, mert nagy és pontosan ezért kell költözésnél szétszerelni.

BÚTORSZERELÉS AZ ÚJ LAKÁSBAN:

Amennyiben kéred az új lakásodat kérésed szerint berendezzük, a bútorokat egyenként a helyükre rakjuk és az összes bútorszerelést elvégezzük.

TAPASZTALATUNK EZZEL KAPCSOLATBAN:

A költözésnél soha nem a nagy bútorlapok fognak eltűnni, hanem mindig az apró alkatrészeket kell keresgélni. Ezért az apró alkatrészekre külön figyelmet kell fordítani a költözés ideje alatt.

BÚTORSZERELÉS ÁRA:

A költözéshez kapcsolódó bútorszereléseket , a költöztetés óradíjában  végezzük el.

KOMPLETT, PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁS:

A teljes körű szolgáltatás fontos része, a költöztetéshez kapcsolódó bútorszerelés is. Bízd ránk nyugodtan, a bútorszerelést és a csomagolást is! Szívesen elvégezzük helyetted.

Komplett, professzionális szolgáltatásunk listáját megtalálod, fő oldalunkon
Hasznos tanácsokat találsz blogunkban. Ha van időd olvad el!

 

 
 
 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024