Cégeknek

Cégeknek

Költözések

Vállaljuk irodák és raktárak költöztetését. Az ajánlatkérés ingyenes személyes felméréssel, ingyenes szaktanácsadással, ajándék csomagoló anyag átadásával történik.

Irodák költöztetését a vállalkozás vezetőségének elvárásainak megfelelve végezzük. Egyetlen percre sem kell tevékenységét felfüggeszteni, mert cége költözik!

Tapasztalataink, melyet az évek alatt szereztünk, szakmailag lehetővé teszik a vállalkozások zökkenőmentes költöztetését. Folyamatos egyeztetés és rendszeres kapcsolattartás mellett közösen állítjuk fel a logisztikai- és kivitelezési terveket. Lehet nappal vagy éjszaka.

Az irodaköltöztetés egy igen összetett és komoly szakértelmet kívánó logisztikai tevékenység. A vállalkozás nagysága, alkalmazottainak száma jelentősen befolyásolja a költözés nagyságát. Irodabútorok és egyéb költöztetésre szánt tárgyak jellege olykor bútorszerelést igényel. Asztalok székek, számítógépek és szerverek, íratok, növények szállítását minőségi felszereléssekkel és magasan képzett szakmai csapattal lehet csak elvégezni. Iratok csomagolása során minden dobozt matrica plombával látunk el, hogy a cég iratai a legnagyobb biztonságban érkezzenek meg a célállomásra.

Ajánljuk a felsorolásban szereplő szolgáltatásainkat:

Árainkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban felmerülő további kérdéseidet várjuk telefonon és e-mailben is. Kérdéseiddel bátran fordulj hozzánk!

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024