+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Iroda Költöztetés

Iroda Költöztetés

Költözik a válalkozásod? Fejlődő cégednek nagyobb irodára van szüksége? A leggjobb helyen jársz.....Akár 1200 Fős irodaköltöésedet is el tudjuk végezni, a legnagyobb profizmus mellett.

Cégünk vállalja irodák költöztetését! Nálunk az árajánlatkérés Ingyenes személyes felméréssel, ingyenes szaktanácsadással, ajándék csomagoló anyag átadásával történik. Irodaköltöztetés kalkulátor alkalmazásával Ön garantáltan csökkentheti költözésre szánt költségeit! Irodák költözését a vállalkozás vezetőségének magas szintű elvárásainak megfelelve végezzük. Folyamatos egyeztetés és rendszeres kapcsolattartás mellett közösen állítjuk fel a logisztikai és kivitelezési terveket.. Hosszú évek alatt szerzett tapasztalataink, szakmailag lehetővé teszik a vállalkozások zökkenőmentes költöztetését. Egyetlen percre sem kell tevékenységét felfüggeszteni csak azért mert költözik! Lehet nappal vagy éjszaka, iroda költözéseket magas szinten vállalkozása működésének maximális figyelembevételével végezzük. Kérje referencia és ajánló leveleinket ügyintézőtől.

Az irodaköltöztetés egy igen összetett és komoly szakértelmet kívánó logisztikai tevékenység. A vállalkozás nagysága, alkalmazottainak száma jelentősen befolyásolja a költözés nagyságát. Irodabútorok és egyéb költöztetésre szánt tárgyak jellege olykor bútorszerelést igényel. Asztalok székek, számítógépek és szerverek, íratok, nővények szállítását minőségi felszereléssekkel és magasan képzett szakmai csapattal lehet csak elvégezni. Garancia és biztosítási feltételeink minden ügyfeleink igényét szolgálják. Iratok csomagolása során minden dobozt matrica plombával látunk el, hogy iratai a legnagyobb biztonságban érkezzen meg a célhoz.

Ha elnyertük tetszését, akkor még legyen garancia cégünk nemzetközi minősítése is!

 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2018