+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Iroda Költöztetés

Iroda Költöztetés

Költözik a vállalkozásod? Fejlődő cégednek nagyobb irodára van szüksége? A legjobb helyen jársz..... Akár 1200 fős iroda költözésedet is el tudjuk végezni, a legnagyobb profizmus mellett.

Cégünk vállalja irodák költöztetését! Nálunk az árajánlatkérés Ingyenes személyes felméréssel, ingyenes szaktanácsadással, ajándék csomagoló anyag átadásával történik. Irodaköltöztetés kalkulátor alkalmazásával garantáltan csökkentheted költözésre szánt költségeidet! Irodák költözését a vállalkozás vezetőségének magas szintű elvárásainak megfelelve végezzük. Folyamatos egyeztetés és rendszeres kapcsolattartás mellett közösen állítjuk fel a logisztikai- és kivitelezési terveket. Hosszú évek alatt szerzett tapasztalataink, szakmailag lehetővé teszik a vállalkozások zökkenőmentes költöztetését. Egyetlen percre sem kell tevékenységedet felfüggeszteni csak azért, mert céged költözik! Lehet nappal vagy éjszaka, iroda költözéseket magas szinten vállalkozásod működésének maximális figyelembevételével végezzük. Kérd referencia- és ajánló leveleinket ügyintézőtől.

Az irodaköltöztetés egy igen összetett és komoly szakértelmet kívánó logisztikai tevékenység. A vállalkozás nagysága, alkalmazottainak száma jelentősen befolyásolja a költözés nagyságát. Irodabútorok és egyéb költöztetésre szánt tárgyak jellege olykor bútorszerelést igényel. Asztalok székek, számítógépek és szerverek, íratok, növények szállítását minőségi felszereléssekkel és magasan képzett szakmai csapattal lehet csak elvégezni. Garancia- és biztosítási feltételeink minden ügyfeleink igényét kielégítik. Iratok csomagolása során minden dobozt matrica plombával látunk el, hogy irataid a legnagyobb biztonságban érkezzenek meg a célhoz.

Ha elnyertük tetszésedet, akkor még legyen garancia cégünk nemzetközi minősítése is!

 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2019