+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Cicák szállítása

Cicák szállítása

Cicádat a legnagyobb körültekintéssel utaztatjuk :) Évente száznál is több légi és közúti cica szállításában veszünk rész, így az évek alatt jelentős tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk garantálni kedvenced biztonságos célba jutatását!

Kedvenc cicád költözését, utazását stressz mentesen tudjuk elvégezni. Az utazás történhet Magyarországon bármely városból az ország egész területére, valamint külföldre is. Közúti, vagy légi úton akár a tengerentúlra is. A szállítás megtervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk a cica fajtájára, ivarára, korára és sajátos szokásaira. A szállítás alkalmával más fajtájú állattal közvetlenül nem találkozik! Külföldi költözések esetén, a közúti vagy légi szállításoknál jól bevált, a macska méretének megfelelő szállító láda beszerzésével tudjuk a kényelmes utazás feltételeit biztosítani. Kollégáink állatszerető emberek, akik sajátjukként és a jó gazda gondosságával bánnak a szállítások során rájuk bízott macskákkal. Külföldi költözésekhez használt állatszállító járműveink légkondicionálóval szereltek, a biztonságos szállításhoz szükséges felszereléssel ellátottak, valamint az összes nemzetközi egyezményben megkövetelt engedéllyel rendelkeznek. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a hosszú távú közúti szállításokban is. Szükség esetén kedvencét a szállítás napjáig macskapanzióban helyezzük el, valamint az összes állatorvosi és a szállításhoz szükséges hatósági engedélyek beszerzését elvégezzük. Jól ismerjük a Nemzetközi hatósági szabályokat. Több Légitársasággal vagyunk kapcsolatban, hogy számodra a legkedvezőbb árajánlattal tudjunk szolgálni cicád átköltöztetésével kapcsolatban.

Érdeklődj a részletek felől!

Használja Online árajánlatkérő alkalmazásunkat vagy kérdéseivel  bátran forduljon ügyintézőnkhöz!

KIZÁRÓLAG DIREKT SZÁLLÍTÁSSAL FOGLALKOZUNK!!!

Fontos!

A 8 órán belüli és 8 órán túli Élőállat szállítási szabályok figyelembevételével nem végezhető GYÜJTŐ ÁLLAT SZÁLLÍTÁS! Vadállatok/Izelt lábúak szállítását kizárólag DIREKT szállítással tudjuk elvégezni!Állatszállításunkkal kapcsolatos kérdéseire szívesen állunk rendelkezésére. Előzetes felmérés, ill. szállítási terv elkészítése elengedhetetlen. Minden belföldi- nemzetközi szállításnál kötelező a szállítandó állatok Állategészségügyi dokumentációinak, valamint a tulajdon jog igazolására szolgáló közokiratok hiánytalan megléte! Csak egészséges állat szállítható! A szállítandó állatok fajta szerinti elszeparálása a szállítás során nélkülözhetetlen. Védett, vagy fokozottan védett állatfajokra kérjen egyedi árajánlatot. Szállítási feladatainkat közúton, tengeri-, légi úton is el tudjuk látni.

Kérje részletes Árajánlatunkat!

 

 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2019