+36 30 756 7889 | +36 1 283 8529   Prémium szolgáltatások Költöztetés Állatszállítás Takarítás
MagyarEnglish
Kétéltüek Szállítása

Kétéltüek Szállítása

Külföldre költözöl, és szeretnéd vinni kedvenc teknősöd? Nem gond! Bízd ránk Nemzetközi költözésed és semmit nem hagyunk itthon!

Költözése során vállaljuk kedvencként tartott kétéltű állatok (kígyók, békák, teknősök stb.) nemzetközi- illetve légi szállítását. Védett, vagy fokozottan védett fajok esetén a szükséges hatóságokkal engedélyeztetjük az állatok szállítását, valamint az összes állatorvosi és a szállításhoz szükséges hatósági engedélyek beszerzését elvégezzük. Szükség esetén kedvencét a szállítás napjáig elhelyezzük. Figyelmet fordítunk a fajonként eltérő tartási módra, hőmérséklet szabályozásra, valamint a stressz mentes szállításra. A szállítandó állatok fajtájához, méretéhez szükséges szállító ládát készítünk. Ismerjük az EU kétéltű állatokra vonatkozó szállítási feltételeit, s ezen feltételek szigorú betartásával történik a kedvencek utaztatása.

Érdeklődj a részletek felől!

Használja Online árajánlatkérő alkalmazásunkat vagy kérdéseivel  bátran forduljon ügyintézőnkhöz!

Fontos!

A 8 órán belüli és 8 órán túli Élőállat szállítási szabályok figyelembevételével nem végezhető GYÜJTŐ ÁLLAT SZÁLLÍTÁS! Vadállatok/Izelt lábúak szállítását kizárólag DIREKT szállítással tudjuk elvégezni!Állatszállításunkkal kapcsolatos kérdéseire szívesen állunk rendelkezésére. Előzetes felmérés, ill. szállítási terv elkészítése elengedhetetlen. Minden belföldi- nemzetközi szállításnál kötelező a szállítandó állatok Állategészségügyi dokumentációinak, valamint a tulajdon jog igazolására szolgáló közokiratok hiánytalan megléte! Csak egészséges állat szállítható! A szállítandó állatok fajta szerinti elszeparálása a szállítás során nélkülözhetetlen. Védett, vagy fokozottan védett állatfajokra kérjen egyedi árajánlatot. Szállítási feladatainkat közúton, tengeri-, légi úton is el tudjuk látni.

Kérje részletes Árajánlatunkat!

 

Minden jog fenntartva. 2002-2018. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2019