Hogyan lehet a legolcsóbban megúszni a költözést !?
ápr30

Hogyan lehet a legolcsóbban megúszni a költözést !?

A költözés nem feltétlenül kell, hogy drága legyen! Sok olyan trükk van, mellyel jelentősen csökkentheted költözéseddel kapcsolatos kiadásaidat.


Nem mindennap költözöl. Az évek során természetesen sok olyan tárgyat és ingóságot összegyűjtenek az emberek, melyre az új lakásban vagy helyhiány, vagy kihasználatlanság miatt nem lesz szükség. Mielőbb kezd el tervezni leendő költözésedet és így marad idő arra, hogy megunt, vagy szükségtelenné vált tárgyaidat el tudd adni.

  • Költözésed időben történő szervezésével rengeteg időd lesz megfelelő költöztető céget kiválasztanod!
  • Válasz olyan céget ahol a Te igényeidhez és nem utolsó sorban a Te pénztárcádhoz igazodva személyre szabott árat adnak.
  • Kérj előzetes dobozkiszállítást! (a minőségi csomagolóanyag használata biztonságot jelent)
  • Csomagold magad ingóságod egy részét. Pl.: ruhák, apró tárgyak, konyha. Minél kevesebbet kell a költözésnél jelen lenni a költöztető kollégáknak annál kevesebb lesz a költözésed díja!
  • Jelöld meg az általad csomagolt dobozokat! Megtérül, az új lakásodban történő szelektálás alkalmával.
  • Szerelést igénylő bútoraidat magad szereld szét és össze.
  • Foglalj helyet a lakásodhoz legközelebb. Így a költöztetésre használt járművel nem kell a messzi parkolás miatt sok hosszú hordással számolni.
  • Csomagold ki az általad csomagolt tárgyakat az új lakásodban.

A fentiekben leírtak szerint szervezed a költözésed, garantáltan jelentős összeget takarítasz meg!

Remélem segítem….

 

Krisztán

 
 
 
Miért válassz minket ?
ápr30
Általános

Miért válassz minket ?

Mért válaszd a Kevin Movers csapatát költözésed elvégzéséhez? Te bárkit beengednél a lakásodba? Bárkinek megengednéd, hogy hozzányúljon a személyes tárgyaidhoz? Gondold csak végig........... mielőtt döntesz!
Társadalmi felelőségvállalás
ápr30
Általános

Társadalmi felelőségvállalás

Cégünk küldetésének tartja a rászoruló családok támogatását - Adomány "charity" Programunk- keretein belül.
A siker útján.........
ápr30
Általános

A siker útján.........

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő! Prémium kategóriás költöztetési szolgáltatást kínál magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és közületeknek a Kevin Movers Kft. Sűrű Krisztián, a cég tulajdonosa, ügyvezető igazgatója sikeresnek érzi magát, mert a munkája a hobbija, így nem okoz nehézséget számára, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson megfizethető áron.
Esettanulmány Kevin Movers Kft.
ápr30
Általános

Esettanulmány Kevin Movers Kft.

Jelenlegi – a Robert Bosch Kft.-nél betöltött – pozíciómban lehetőségem nyílt a Kevin Movers Kft.-t megismerni és egy közös projekt keretein belül velük együtt dolgozni 1500 fő és 15000 m2 iroda-üzemterület költöztetésénél.. Az esettanulmány elkészítése kapcsán választásom azért esett a szóban forgó vállalkozásra, mert a közös munka során tanúsított professzionális munkavégzésük, valamint ügyfél orientáltságuk kíváncsivá tett,hogyan épül fel és miként működik a háttérben meghúzódó szervezetük..........

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024