Társadalmi felelőségvállalás
ápr30

Társadalmi felelőségvállalás

Cégünk küldetésének tartja a rászoruló családok támogatását - Adomány "charity" Programunk- keretein belül.


A Kevin Movers Kft. elkötelezte magát, hogy rászoruló családok részére kidolgoz egy támogatási rendszert. A rendszer lényege, hogy a Kevin Movers Kft. ügyfélköréből származó - mások állttal le selejtezett - bútorok, használati tárgyakat oly módon hasznosítja, hogy az rászoruló családok részére tovább adományozható legyen. A Kevin Movers Kft. az adományok beszerzését oly módon támogatja, hogy a költöztetések alkalmával mások számára feleslegessé vált, de használható bútorokat, ill. használati tárgyakat ingyen - lomtalanítási díj nélkül - elszállítja, raktározza és az adományozott részére ingyen kiszállítja és átadja. Adomány programunk szigorú protokoll szerint történik. Adományra jogosult kizárólag ajánlás útján juthat el hozzánk. Mi személyesen felmérjük az adományra jogosult igényeit, és a raktárkészletünk terhére lehetőségeink figyelembevételével kiszolgáljuk őket. Adományainknak nyilvános listája nincs, és személyes megtekintése sem lehetséges elkerülve az esetleges visszaéléseket. Adományozóinkkal nyilatkozatot írunk melyen feltüntetjük az adományok mennyiségét. Adományra jogosult személyek szintén nyilatkozatot alapján veszik át az adomány tárgyakat. A Kevin Movers Kft. nem ad készpénzt vagy olyan tárgyakat, mely használata vagy adományozása jogszabályba, vagy törvénybe ütközik. Köszönjük ügyfeleinknek az adományokat!

Judit története.

Május végén Juditot új Budapesti albérletébe költöztettük. Új lakása olcsóbb, tágasabb mint a régi volt. Sokkal jobb körülmények közé, mint ahol eddig lakott.
Judit természetesen ajánlás útján került kapcsolatba a Kevin Movers Kft. ADOMÁNY PROGRAMJÁVAL. Ágyra, székekre, szekrényekre volt szüksége, hogy kisfiával jobb körülmények között élhessen együtt. Judit egyedül neveli 10 éves fiát, három munkahelyen dolgozik nap mint nap, - aktuális adomány programunknak egyik kritériuma - az általunk alkalmazott protokoll szerit részére adomány adható volt. Judit megszeppenve, de boldogan vette tudomásul, hogy most már saját üveges komódja is lesz. A legnagyobb örömöt az ágyneműtartós ágy okozta.

A Kevin Movers csapata köszöni a bútorok felajánlását Jánosnak!

 
 
 
Hogyan lehet a legolcsóbban megúszni a költözést !?
ápr30
Általános

Hogyan lehet a legolcsóbban megúszni a költözést !?

A költözés nem feltétlenül kell, hogy drága legyen! Sok olyan trükk van, mellyel jelentősen csökkentheted költözéseddel kapcsolatos kiadásaidat.
Miért válassz minket ?
ápr30
Általános

Miért válassz minket ?

Mért válaszd a Kevin Movers csapatát költözésed elvégzéséhez? Te bárkit beengednél a lakásodba? Bárkinek megengednéd, hogy hozzányúljon a személyes tárgyaidhoz? Gondold csak végig........... mielőtt döntesz!
A siker útján.........
ápr30
Általános

A siker útján.........

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő! Prémium kategóriás költöztetési szolgáltatást kínál magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és közületeknek a Kevin Movers Kft. Sűrű Krisztián, a cég tulajdonosa, ügyvezető igazgatója sikeresnek érzi magát, mert a munkája a hobbija, így nem okoz nehézséget számára, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson megfizethető áron.
Esettanulmány Kevin Movers Kft.
ápr30
Általános

Esettanulmány Kevin Movers Kft.

Jelenlegi – a Robert Bosch Kft.-nél betöltött – pozíciómban lehetőségem nyílt a Kevin Movers Kft.-t megismerni és egy közös projekt keretein belül velük együtt dolgozni 1500 fő és 15000 m2 iroda-üzemterület költöztetésénél.. Az esettanulmány elkészítése kapcsán választásom azért esett a szóban forgó vállalkozásra, mert a közös munka során tanúsított professzionális munkavégzésük, valamint ügyfél orientáltságuk kíváncsivá tett,hogyan épül fel és miként működik a háttérben meghúzódó szervezetük..........

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024