Intergalaktikus költöztetés

Intergalaktikus költöztetés

A Kevin Movers nem ismer lehetetlent, és nem fogadja el a „nincs rá megoldás” jelzőt. Elrepítünk az űrbe, ha az a vágyad, utánad küldjük az összes ingóságodat és felássuk a hold egy részét, hogy tudj ültetni magadnak búzát. Ha veszel egy elefántot Afrikában és haza akarod hozni, mi elhozzuk Neked. Friss gleccser vízre vágysz a forróságban? Mi hozunk neked az Antarktiszról!

Kíváncsivá tettünk, hogy mit takar ez a szolgáltatási körünk ugye?

Na, akkor figyel, mert izgalmas lesz a válasz….

A Kevin Movers Kft. koordinátorai olyan szakember gárdából tevődnek össze, akik nem szeretik, IMÁDJÁK a kihívásokat. Nem ismerik a NEM szót, és a lehetlenről is csak halottak már valahol, de még régen. Szolgáltatási palettánkat a végtelenségig – nyilván kapacitás hiányában sem - tudjuk bővíteni. Költöztetés iránt, vagy egyéb kapcsolódó szolgáltatásaink iránt érdeklődő ügyfeleink sokszor olyan lehetetlennek tűnő feladatokkal néznek szembe, melyek nem, vagy csak részben megoldhatóak. Na, Mi ezekre a feladatokra is többnyire igent mondunk. De egy-két példával had szolgáljak, amennyiben nem voltam eléggé lényegre törő.

„Egy partner vállalkozónk felhívott minap, hogy van neki egy Ukrajna - Budapest viszonylatban történő transzport szállítása. De nem tudja elvégezni, mert nincs ATA Carnet ügyintézésben jártas vám ügyintézője és TIR Carnet engedélye. Elárulom, nekünk se volt. Kb. 30 percig. Felhívtuk a megrendelőt, aki közölte, ez nem egy klasszikus szállítmány. Az Ukrán Népi Táncegyüttes Magyarországi fellépés sorozatának 15 helyszínből álló szállítására kíván megbízást adni részünkre. Természetesen Magyarországra szállítással és 3 hét elteltével hazaszállítással együtt. Egy nap alatt árat generáltunk, majd megnyertük a tejes turné sorozat szállításának a szervezési jogát. A Nemzeti Tánc együttes olyan mértékben volt a logisztikai kivitelezéssel elégedett, hogy két évvel később 2015- ben is kizárólag minket bízott meg egy immár 23 helyszínből álló turnésorozat szállításának teljes szervezésével és lebonyolításával.”

Más….

„ Ismert világméretű amerikai költöztető cég hazai partnereiként megkeresést kaptunk egy Víziló átköltöztetésére. Viszonylat Beograd - Los Angeles. Hurrá gondoltam, simizhetek egyszer vízilovat….Na nem is mondom, látni se láttam nem, hogy megérintsem. Évtizedek óta élőállatot szállítok, de vízilovat soha nem szállítottam. Gyakorlatilag 4 nap alatt mindent leszerveztem a szállítással kapcsolatban és a víziló már repült is egy hét múlva, és új életet kezdhetett az Egyesült Államokban.”

ehát, ha olyan szállítással, költöztetéssel, vagy egyéb a szolgáltatási palettánkhoz szervesen kapcsolódó problémával állsz szemben, mely számodra megoldhatatlan, vagy az űrbe akarsz költözni, ránk számíthatsz. Lehetsz cég, magán személy, alapítvány, állami szerv vagy bárki bárhonnan, bátran tedd fel kérdéseidet és mi segítünk azt megoldani. Telefonon, e-maliban, vagy küldj egy postagalambot csak figyelj, hogy fehér legyen................ :)

Használd Online árajánlatkérő alkalmazásunkat vagy kérdéseiddel bátran fordulj ügyintézőnkhöz!

 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024