Lakás Költöztetés
máj01

Lakás Költöztetés

Lakossági költöztetéseinket, 2-3-4 fős csapattal végezzük. Ezzel a létszámmal gyorsan és biztonságosan elköltöztethető a kisméretű garzonoktól a nagy családi házakig!


Kis lakások 

A maximum 35 négyzetméter körüli kisebb lakásoknál elég a 2-3 fő rakodó. Jellemzően itt a konyha beépített, így egy szekrénysor, ülőgarnitúra, ágy, hűtő, mosógép, néhány doboz, néhány zsák a szállítandó mennyiség. Egy ilyen lakossági költözés és szállítás  Budapest területén belül, az emeletek számától függően, 3-4 órát vesz igénybe.
Kis Lakások Költöztetése

Közepes méretű lakások 
Az  50-70 négyzetméter alapterületű közepes méretű lakás  teljes átköltöztetése -átlagos emeletekkel és bútorzattal kalkulálva - 5-6 órát vesz igénybe.
Közepes Méretű Lakások Költöztetése

Családi ház, nagy lakás, belvárosi ingatlan 
Amennyiben 100 négyzetméter körüli alapterületű vagy ennél nagyobb lakásból történik a költözés, akkor ennek megfelelő mennyiségű bútor és csomag van, minimum 4 fős  csapatot javasolunk. Mindenképpen indokolt a négy fő, ha belvárosi, nagy belmagasságú, lift nélküli, harmadik vagy negyedik emeleti lakásról van szó. Egy ilyen szállítás 6-8 órát is eltarthat.
Nagy Lakás Költöztetés

Szakszerű pakolás
Mindig gondoljuk arra, hogy bármilyen létszámú csapatot is rendel egy lakossági költöztetéshez, egy fő feladata a hordás mellett a platón adódó teendők ellátása. Ő általában a sofőr vagy a csapatvezető. Nagy rutin kell  ahhoz, hogy az ingóságokat úgy l elrendezze el, hogy minden elférjen, és semmi ne sérüljön.. Nem utolsó sorban a teherautón már rajta lévő ingóságőrzése, felügyelete is a teherautón dolgozó kolléga feladata.

Csomagolás dobozolás önállóan 
Megrendelőink legnagyobb része az előkészületeket (csomagolás, szerelés) előre elvégzi. Ha segítségre van szükséged olvasd el blogunkat, ahol kitérünk a csomagolás rejtelmeire is. Csomagoló anyagot szükség esetén biztosítunk!

Csomagolás, dobozolás velünk
Ügyfeleink egy része a lakossági Költöztetés  során megbízza cégünket a járulékos előkészületek elvégzésével is költözése alkalmával. Ebben az esetben csomagolunk mindent, a konyhát, a porcelánt és a könyveket is. A ruhaneműt kérésre állított, akasztóval ellátott dobozokba rakjuk. A műszaki eszközöket is speciális dobozokba pakoljuk. Szétszereljük a bútorokat is. Amennyiben szükséges elvégezzük a kicsomagolást, és az új lakás berendezését. A Kevin Movers a lakossági költöztetést csomag díjban, és óradíjban végzi. Számunkra a gyors és pontos munkavégzés,  a korrekt elszámolás az elfogadható

Személyes felmérés
Megrendelőing kérésére a költözésre szánt ingóságok felmérése után fix, egy összegű ajánlatot készítünk.

Használd árajánlatkérő kalkulátorunkat ide kattintva!

Blogunkban sok hasznos tanácsot találsz költözés- és költöztetés témakörben!

 

 
 
 

Minden jog fenntartva. 2002-2020. Kevin Movers Kft. © www.kevinmovers.hu 2024